Normative Document Details

Reference: NP 2932:1985
Description:
Year: 1985
Normative document status: Anulado
Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS
Edition number: 0
Edition date: 30/08/1985
Official publish date: N/A
Anullment date: 21/06/2023
ICS:
67.120.10 - Carne e produtos de carne
Notes:
Valores apresentados S/IVA
Norm in Portuguese
Carnes, derivados e produtos cárneos - Filete afiambrado - Definição, características e apresentação
Norm in English
Meat and meat products - Filet "afiambrado" - Definition, characteristics and presentation
Norm in French
Viandes et produits à base de viande - Filet <
Norm in German
Related norms
Reference | Title |
---|---|
NP 2932:2023 | Carne e produtos cárneos - Filete afiambrado - Definição, características e apresentação |
NP 1735:1986 | Aditivos alimentares - Definição, classificação e princípios de aplicação |