Normative Document Details


Imagem destaque da Norma

Reference: NP 1224:2023


Description:


Year: 2023


Normative document status: Em Vigor


Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS


Edition number: 0


Edition date: 15/06/2023


Official publish date: 15/06/2023


Anullment date:


ICS: 67.120.10 - Carne e produtos de carne


Notes:


Valores apresentados S/IVA


Norm in PortugueseComprar Portuguese

Carne e produtos cárneos - Determinação do teor de matéria gorda livre - Método de referência

Norm in EnglishComprar English

Meat and meat products - Determination of free fat content - Reference method

Norm in FrenchComprar French

Viande et produits dérivés - Détermination de la teneur en matière grasse libre - Méthode de référence

Norm in GermanComprar German



Related norms
Reference Title
NP 1224:2002 Carnes e produtos cárneos - Determinação do teor de matéria gorda livre - Método de referência