Normative Document Details


Imagem destaque da Norma

Reference: NP 1845:1982


Description:


Year: 1982


Normative document status: Em Vigor


Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS


Edition number: 0


Edition date: 30/06/1982


Official publish date: 05/12/2024


Anullment date:


ICS: 67.120.10 - Carne e produtos de carne


Notes:


Valores apresentados S/IVA


Norm in PortugueseComprar Portuguese

Carnes, derivados e produtos cárneos - Determinação do teor de cloretos. Método corrente

Norm in EnglishComprar English

Meat and meat products - Determination of chloride content. Standard method

Norm in FrenchComprar French

Viande et produits dérivés - Détermination de la teneur en chlorures (Méthode courant)

Norm in GermanComprar German



Related norms
Reference Title
NP 1845:1982/ErrataFev:1984 Carnes, derivados e produtos cárneos - Determinação do teor de cloretos. Método corrente