Normative Document Details


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Reference: NP 4499:2023


Description:


Year: 2023


Normative document status: Em Vigor


Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS


Edition number: 0


Edition date: 15/06/2023


Official publish date: 15/06/2023


Anullment date:


ICS: 67.120.10 - Carne e produtos de carne


Notes:


Valores apresentados S/IVA


Norm in PortugueseComprar Portuguese

Carne e produtos cárneos - Determinação do teor de açúcares totais, redutores e lactose - Método Luff-Schoorl (método de referência)

Norm in EnglishComprar English

Meat and meat products - Determination of total sugar, total reducing sugars and lactose - Luff-Schoorl method (reference method)

Norm in FrenchComprar French

Viande et produits dérivés - Détermination de la teneur en sucres totaux, sucres réducteurs et lactose - Luff-Schoorl méthode (méthode de référence)

Norm in GermanComprar German



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Reference Title
NP 4499:2013 Carnes e produtos cárneos - Determinação do teor em açúcares totais, redutores e lactose - Método Luff-Schoorl (método de referência)