Normative Document Details
Reference: NP 4499:2023
Description:
Year: 2023
Normative document status: Em Vigor
Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS
Edition number: 0
Edition date: 15/06/2023
Official publish date: 15/06/2023
Anullment date:
ICS:
67.120.10 - Carne e produtos de carne
Notes:
Valores apresentados S/IVA
Norm in Portuguese
Carne e produtos cárneos - Determinação do teor de açúcares totais, redutores e lactose -
Método Luff-Schoorl (método de referência)
Norm in English
Meat and meat products - Determination of total sugar, total reducing sugars and lactose - Luff-Schoorl method (reference method)
Norm in French
Viande et produits dérivés - Détermination de la teneur en sucres totaux, sucres réducteurs et lactose - Luff-Schoorl méthode (méthode de référence)
Norm in German
Related norms
Reference | Title |
---|---|
NP 4499:2013 | Carnes e produtos cárneos - Determinação do teor em açúcares totais, redutores e lactose - Método Luff-Schoorl (método de referência) |