Normative Document Details


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Reference: NP 4499:2013


Description:


Year: 2013


Normative document status: Anulado


Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS


Edition number: 0


Edition date: 31/01/2013


Official publish date: N/A


Anullment date:


ICS: 67.120.10 - Carne e produtos de carne


Notes:


Valores apresentados S/IVA


Norm in PortugueseComprar Portuguese

Carnes e produtos cárneos - Determinação do teor em açúcares totais, redutores e lactose - Método Luff-Schoorl (método de referência)

Norm in EnglishComprar English

Meat and meat products - Determination of total sugar, total reducing sugars and lactose - Luff-Schoorl method (reference method)

Norm in FrenchComprar French

Viande et produits derivés - Détermination de la teneur en sucres totaux, sucres réducteurs et lactose - Luff-Schoorl (métode de référence)

Norm in GermanComprar German



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Reference Title
NP 4499:2023 Carne e produtos cárneos - Determinação do teor de açúcares totais, redutores e lactose - Método Luff-Schoorl (método de referência)